ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وضعیت بازنشستگان و افزایش تبعیض‌آمیز حقوق‌ها پذیرفتنی نیست| مجلس و دولت، برای مردمِ تحت‌فشار گرانی تفاوتی ندارد

  • کد خبر: ۱۱۴۳۲۰
  • ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۶
وضعیت بازنشستگان و افزایش تبعیض‌آمیز حقوق‌ها پذیرفتنی نیست| مجلس و دولت، برای مردمِ تحت‌فشار گرانی تفاوتی ندارد
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ضمن قدردانی از جهاد‌های شبانه‌روزی دولت، از برخی گرانی‌ها و ناکارآمدی برخی از وزارتخانه‌ها انتقاد کرد و گفت: مجلس و دولت، برای مردمِ تحت‌فشار گرانی تفاوتی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن شجاعی علی آبادی در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی با درود به قضات شریف و قدردانی از رئیس قوه قضائیه به عنوان مدیر توانمند و تحول گرا، گفت: مجلس انقلابی از دولت انقلابی آیت الله رئیسی حمایت می‌کند و البته نظارت موثر و قاطع برای آن دارد. همچنین از رئیس جمهور برای موفقیت ها، دلسوزی ها، صداقت و جهاد شبانه روزی و امیدآفرینی در میان مردم قدردانی می‌کنیم، اما وضعیت گرانی ها، بازنشستگان، دامداران، کشاورزان، افزایش تبعیض آمیز حقوق ها، رتبه بندی معلمان و مسکن و اجاره نشینی پذیرفتنی نیست.

نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس افزود: همچنین تشتت در تیم اقتصادی دولت و برخی ناکارآمدی‌ها در برخی وزارتخانه‌ها مانند کوتاهی در واردات نهاده‌ها و بقای برخی مدیران دولت سابق در وزارتخانه‌ها و استان‌ها نیز پذیرفتنی نیست، لطفا چاره‌ای بیاندیشید.

وی یادآور شد: گرانی‌ها برعهده همه ما است؛ نه دولت، مجلس را مقصر جلوه دهد و نه مجلس، دولت را. برای مردم تحت فشار گرانی تفاوتی بین مجلس و دولت وجود ندارد، با اعصاب مردم بازی نکنید.

شجاعی خطاب به وزیر نیرو گفت: حوزه انتخابیه بنده تنها در تامین آب صنعتی و کشاورزی مشکل ندارد، بلکه وضعیت تامین آب شرب بحرانی‌تر است، لذا تخصیص از منابع جدید را سریعاً قطعی کنید. همچنین از وزیر جهاد کشاورزی درخواست می‌کنم که برای نابودی باغات انگور ابهر و خرمدره به دلیل افزایش آفات چاره اندیشی کند.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وزیر میراث فرهنگی و گردشگری بداند که گنج گنبد و ارگ سلطانیه در دستان مدیران ضعیف استانی و ملی، حبس و ضایع شده، لذا برای احیای آن اقدامی عاجل انجام گیرد.

وی خطاب به وزیر راه و شهرسازی افزود: در طرح تفصیلی ۵ شهر در حوزه انتخابیه بنده به دلیل ضعف مدیریت در کمیسیون ماده ۵ و شورای عالی شهرسازی گره افتاده که باید اقدام فوری درخصوص آن‌ها انجام شود، راه‌های حوزه انتخابیه نیز به خصوص راه‌های روستایی فاجعه بار و مرگبار شده است، برای حفظ جان مردم اقدام عاجل کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->